Mulut Yang Patut Dilaknat

by Zoul on 18 January 2009

Kisah trajis di Gaza belum berakhir.. ratusan nyawa melayang dan ribuan lagi menderita dengan kecederaan dalaman dan luaran. Namun bagi geduak-geduak di bawah ni, semua itu tidak dipandang asalkan matlamat mereka tercapai. Matlamat untuk mewujudkan negara yahudi yang aman kononnya..

Geduak-geduak ini lah yang menjadi penyokong keganasan yahudi
terhadap rakyat palestin. Aku doakan semoga geduak-geduak ini akan sentiasa mendapat LAKNAT dari Allah SAW. Mulut-mulut geduak ini lah yang menjadi punca segalanya.....

tzipi livni

"Idea ini adalah untuk meningkatkan.. iaitu pemahaman bahawa persenjataan hamas adalah masalah bagi seluruh dunia, bukan sahaja pada yahudi"




condolleeza rice
"MOU tu akan meningkatkan perkongsian maklumat antara US dan Yahudi bagi mengelakkan hamas dari mendapat senjata, salah satu matlamat yahudi ketika menyerang gaza"



george bush
"Satu lagi gencatan senjata sebelah pihak yang menjurus kepada serangan roket ke atas yahudi adalah tidak boleh diterima dan sekadar janji dari hamas tentu tidak mencukupi..."



ehud barak
"Kami telah banyak kali menghulur tangan tanda perdamaian dengan penduduk palestin. Kami tidak menentang penduduk gaza. Tapi serangan ini adalah untuk menentang hamas dan rangkaiannya"



ehud olmert
"Sasaran yang kita tetapkan untuk kita telah dicapai.. hamas telah teruk kita kerjakan, ketua-ketua mereka telah bersembunyi dan kebanyakan orangnya telah mati"



Barack Obama
"Saya akan buat sesuatu nanti.. buat masa ini amerika hanya ada satu presiden..."




gordon johndroe
"Hamas telah menunjukkan apa yang dipanggil 'true colors of terrorist organization'. Bagi menghentikan keganasan hamas mestilah menghentikan seranga roket ke yahudi dan bersetuju untuk mematuhi gencatan senjata"




 


Dan ada ramai lagi kat luar sana yang 'baling batu sembunyi tangan.....'

{ 11 comments... read them below or add one }

ELeEa said...

Jahanam tul dorg nih...
hmmm...patutnya bkn mulut je...tukar tajuk...Orang Yang Patut DiLaknat

cuit said...

ELeEa:

.... betul tu aku sokong 100 peratus.. Nasib baik lah lah aku tak de power boleh kuar laser kat tangan, boleh ilang ker, tembak ngan bom tak lut ker.. kalau tak.. abis korang...

uNa !! said...

tatao nak ckp spesis hape dorg neh ,
pkai bj segak2 ,
mcm bpljrn sgt ,
tp hsl nye hampeh.

Nazz said...

Una:
Ni spesis yang sama ngan badan berbulu tu la.... hik hik

Hanis said...

adakah mereka ini bod**...perangai x senonoh..100x dush tok mereka

Ir. hydir said...

"Aku berlindung daripada syaitan yang di rejam"

Aku memohon perlindungan daripada manusia2 sebegini yg mulut longkang dan menyusahkan org lain ..

huh ... mana le pemimpin2 negara "Islam" Malaysia ni .. bila diorang nak kutuk dan boikot habis-habisan nih ... ish3

Dosz said...

lain orang lain alasan... tapi suma sama maksud: nak sapot israel. damnit!

cuit said...

Hanis, Ir Hydir & Dosz:

Memang diorang tu kaki bodek yahudi.. takut yahudi tarik balik dana .. bladigol soot..

GeNeRaSi MaLaYSia said...

kite doa kn la akan dtg satu hari dimana mangkuk hayun yahudi ni akan mendapat pembalasan dr ALLAH..
amin..

cuit said...

AAmmmmmiiiinnnnn.... biar diorang rasa macamana org palestin rasa...

nonna manis said...

mulut2 tu sume patut kite cili kn aje

Post a Comment