Seluar dalam keselamatan

by Zoul on 19 January 2009

Bukan... ini bukan seluar dalam keselamatan yang macam cawat
besi tu. Seluar dalam ni gunanya untuk menyimpan duit korang la. Sebenarnya aku dah lama tunggu spender spesel ni dijual kat sini, sejak tahun 2006 lagi. Tapi... tak nampak pulak...ada dijual kat mana-mana.

Ada orang dah kaji, perompak takkan menyelongkar tempat-tempat yang menjijikan kalau diorang buat projek diorang tu. Pasal tulah timbul idea ni. Kalau korang perasan kat bahagian terselit tu ada kesan najis kan. Tu bukan najis betul tapi fake aje tu. Spender ni ada poket yang saiz dia 4"X10" kat bahagian depan... gunanya buat sorokkan duit la.























Jadi kalau korang ada duit lebih , tinggalkan aje kat dalam tu.. kalau ada perompak ker atau pencurik pecah rumah korang, dia tak ambik duit tu pasal geli kot. Tapi jangan pulak korang pakai masa pegi swimming pool, kang haru di buatnya.

Apa pendapat korang... kalau ada jual kat sini, korang nak beli tak?

{ 27 comments... read them below or add one }

Simply ZULAIKA said...

omg
gelinyer tahi fake tuhh
huhuh
mybe..tp prompak skang ni sbb wet snggup watpe jerk
kan rmai psiko
hihih
mybe bole laa..try an error
idup kene try
:D

nancyedison said...

hmm.....ok kot. tapi andai kata simpan duit dalam tu, then kita terpakai sebab lupa ada duit...tak dapat imagine cam ner perasaan time tu. ha...ha...

menekan keyboard said...

haha..
perompak skarang sggup wat apa² je.
tk kira la apa alternatif yg ada.
semua dyorg nk rembat..
mereka juga lebih bijak drpd org biasa..
;DD

tp ini adalah satu idea yg sgtt bernas.
marilah menyeru kpd semua rakyat malaysia
agar mencuba nasib, dgn memakai seluar dlm kslmtn.
bahaha..

cuit said...

simply zulaika:

Sebenarnya yg buat spender ni spesel ialah dia punya tanda tu lah... macam real.. alah macam terkincit tuh... hik hik

cuit said...

Nancy Edison:

Sure jalan kengkang punya lah... hik hik

cuit said...

menekan keyboard:

... ok perkara ni akan saya bawa ke dewan parlimen tidak lama lg untuk di bentangkan dan selanjutnya memohon segala budget yang ada... fuhyooooo..

sh said...

huh... sungguh menjijikan... tgk gambar pong dah rs jijik... nak pegang?? huh... lagi la klu nak pki.

GeNeRaSi MaLaYSia said...

huh...
mmg nmpak cm real tol r yg kuning2 tu...

mrblind said...

gua pun tak berkenan nak rogol kalau macam tu..hahah

sparkystar said...

erkk..ape yg kuning2 tu???

Lela said...

kalau letak duit kat seluar dalam tue, kita sendiri pun susah nak ambik, teraba2..mesti orang yang pandang fikir semacam jek..

Donut said...

beb...mane nak beli eh?mcm berguna untuk kaki travel mcm aku neh

apei budak kampung said...

gua cash less beb, semua transaction pakai card. poket tu muat tak masuk kad?

na[d]iEya ~! said...

urps..

gila geli dgn tahi fake tu..
x kuasa i..ahaha

eliza said...

owh tidak

ni tengok pun aku dh geli2

apa lagi kalau beli lagi aku x mau..

hee

eira said...

alahai..
gelinye kalau duit simpan kat suar dalam..
dh peloh2..
busukkkkkk

[yAN!e][pUTraJAya] said...

uish..
simpan kat situ ker...
hahaaha

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

apisz said...

muahahhaha...lawak betol...

(^_^)

FADZLAN RIZAN JOHANI said...

haha..sure tokey kedai letak duit tu kat special tray..hehe. pegang pun dgn sepit jer.

FADZLAN
http://papan9.blogspot.com/
http://www.jalakmas.blogspot.com/

Jaws said...

apsal ada taik plak?
kuikuikui..
kalo ada taik maybe pencuri geli kot..
tapi kalo takde taktahu arr
nama pun pencuri..

erm, kalo pakai spender nih camner nak amik duit masa beli barang?takkan kene buka seluar?
setakat nih aku tak berminat lagi nak beli..
banyak ag tempat simpan duit selain seluar dalam..
hehehe

KampungBoy said...

Cam ada pengalaman aje nie....aq rs kalau spender yang muntadar guna tuk baling kat muka mamat Bush, pastu lelongkan plak knpem laku punya....mst pastu ada orang mengaku kononnya penah guna.

Faiz said...

ha3x..kalu duit ada 5 ribu,nampak besar tang "tut" ... lagi la org pelik..ekekeke...

Hazwan said...

gila geli!

x-po shop™ said...

nk beli satu!!

Ir. hydir said...

adeh... seluar dalam pon makin canggih jugak ke...

nanti tujuan utama dia dah lari le pulak...
:)

Cit Chat Online said...

Betul tu...memang selamat..tempat lain, kalau pasar malam tetiba duit abis..nak korek..cam mana? pasar mlm senjata banyak..macam macam ada..minyak pelincir pun ada...mau kena simbah..ok ke

skid said...

Untuk keselamatan apa salah nya kan...

Post a Comment