Susu Yang Paling Lelaki Suka

by Zoul on 02 April 2009

Susu brand apa yang korang minum? Kalau permpuan aku percaya.. memang korang ni rajin dalam bab jaga badan ni. Jadi memacam jenis susu yang korang minum kan.. Tetapi.. aku rasa lelaki ni kureng sikit dalam bab minum susu ni.. ada takde pun susu dalam teh tarik ada la..

Tapi tak apa.. lepas ni aku gerenti ramai lelaki suka minum susu.. tak percaya tengok ni..


































































































































Hik hik... Aku geram tengok bentuk dier... wakaka....

{ 13 comments... read them below or add one }

joegrimjow said...

kakakaakakakaaaa
aku nak satu!!!!
x
x
nak spuluh
hahaha

Azwan said...

Tergelak saya tengok gambo...
macam2...

fezaL Mohd said...

wkakkakaka gler mencapap.

a.b geldofg said...

hehehehe bst..nak beli lah hahahaa

KhairiL's said...

aku pun maw mcm ni

Cookie Monster said...

gile lucah la yg ini
nasib baik aku budak yg dah matang
hahahahahahaha
eh ade jual kt mlysia ker
bape harge?
leh aku jd ejen jualan diya
:P

_ciK ja_ said...

explotasi wanita betul..
hahahhaha...
kat malaysia sure tak dibenarkan punnya.. :P

eira said...

ahaha
len mcm je bntk die..
nazz gtl oh

julietANNA said...

haha.siot je dowh.
laki mmg gatal je.ekeke :D

alien said...

kalo ade kat msia..
sure sold out manjang..
hahaha

Hanis said...

walawey...
hot tol bentuknya..
lalala..

GeNeRaSi MaLaYSia said...

cm best je..bile nk smpi m'sia ek..hohohoh...

Jaws said...

ades..
tak boleh blah laa susu dier..
aku pun suke camni..
hahaha...

Post a Comment