Twitter Followers Buttons

by Zoul on 07 May 2009

Aku letih betul hari ni.. banyak kerja! Apa nak buat.. carik makan beb. Walawe.. apa aku mengarut nih. Ok, back to the entry, sebenarnya bila aku melawat blog rakan-rakan kebanyakan mereka ada meletakkan widget untuk twitter follower. Ada yang sekadar gambar burung, ada juga juga yang meletakkan sekali twitter up-date mereka dan tak kurang juga yang meletakkan widget yang canggih siap foto follower mereka. Hari ni Twitter telah menjadi salah satu medium yang berkesan untuk blog trafik terutama nya untuk si online money maker.

Macamana nak buat duit dengan Twitter.. lain kali lah aku post kan. Aku cuma nak tanya dalam banyak-banyak twitter buttons di bawah ni, yang mana menarik?

Twitter Button from twitbuttons.com

Twitter Button from twitbuttons.com

Twitter Button from twitbuttons.com

Twitter Button from twitbuttons.com

Twitter Button from twitbuttons.com

Twitter Button from twitbuttons.com

Twitter Button from twitbuttons.com

Twitter Button from twitbuttons.com

Twitter Button from twitbuttons.com

Twitter Button from twitbuttons.com

Twitter Button from twitbuttons.com

Twitter Button from twitbuttons.com

Twitter Button from twitbuttons.com

Dan ada banyak lagi.. sebenarnya aku ambik di twitbuttons. Kalau anda berkenan pergilah ke SINI dan pilih lah mana-mana yang anda suka. Atau mungkin anda ada cadangan yang lebih cantik dan menarik.. kongsilah di sini..

{ 18 comments... read them below or add one }

Cookie Monster said...

alaa twitter..
asek gamba brung jaa
gamba monster ke..cookie ke..taderk?
ngahahaa
:P

cuit said...

Cookie Monster

Cookie.. adalah kat situ. Ko tak nampak ker? Pelik nih.. sebab aku nampak cookie ada kat dalam perut burung tuh.. wakaka

Dosz said...

button yang comey lotey~ hehe

LifeSaver said...

aku x pndai la nak adjust twitter ni...

cuit said...

Dosz

he he.. tapi woork punya template tak perlu guna dia dh customised kan tu...

cuit said...

LifeSaver

Balun jer...

humbleandmodest said...

follow aku weh...
hahahah..

cuit said...

humbleandmodest

Uih.. kan aku memang follower ko.. hhmmmm

Nazra~ said...

aku suka no. 3 dan ketiga-tiga yg trakhir tu.

yg no. 3 tu muka burung tu cam kerek ja ^_^

cuit said...

Nazra~

he he.. apa lagi.. pasang kat blog yek..

mie said...

wah...\
menarik tu...
thankz for sharing...
hahahaaa

Nazra~ said...

tp yg ada kt blog dok terbang2 tu mcm dh sgt chomel. tak sampai hati nk curang p buang dia, haha ^_^

Renzo said...

bnyk button smart2, nnt la in the future br tukar lg ^^,

nikillas said...

yang no dua tu nampak sempoi..

e l d y said...

TQ .. grabkan satu

haritz said...

selain burung ader tak?

cuit said...

haritz

bukan burung? nak kene carik nih.. sebab twitter punya logo utama dia memang burung...

KhairiL's said...

twitter ni apa ekk ?

Post a Comment