Teknik sentuh usap dan urut

by Zoul on 03 February 2009

Tips buat 'sidia' bahagia {buat langkah demi langkah}

1-Usap dibelakang telinga kanan, ini akan memberikan 'sidia' perasaan yang tidak berbelah bagi.

2-Gosok keseluruhan telinga - sedikit cuitan di sekitar lubang telinga akan memberikan keseronokan buat 'sidia'.

3-Usap bahagian kepala {macam kurang ajor jer}

4-Teruskan kebahagian telinga kiri pula

5-Usap dibahagian sebelah kanan muka 'sidia'

6-Usap dibawah dagunya.

7-Usap pula dibahagian sebelah kiri muka 'sidia'

{Perhatikan 'sidia' akan mula 'cair'}

8-Usap lagi telinga nya... perlahan-lahan {mesti mengerang punya..}

9-Kembali mengusap bahagian atas kepalanya.

10-Posisi berbaring, usap secara berterusan dan perlahan dari belakang kepala hingga keseluruhan belakang badan.. {fuhh...}

11-Usap bahagian belakang badannya sahaja selama beberapa kali dan dengan tangan yang terbuka supaya dapat dirasai seluruh tubuh.

12-Usap pula di bahagian belakang tubuh sehingga atas tongkeng (punggung).

13-Usap bahagian atas punggung beberapa kali {dengan tangan tau}.

14-Sekarang 'sidia tentu dah 'cair' punya..

15-Jika 'sidia' masih berbaring, pastikan 'sidia' dekat dengan mu dan usap bahagian kaki perlahan-lahan {mula dengan kanan kemudian kiri}

16-Usap lah dimana-mana bahagian melainkan perut kerana ini akan menaikkan nafsunya dan biasanya 'sidia' akan teringin untuk 'bermain'.

17-Sekarang 'sidia' takkan meninggalkan kamu... seterusnya...
Sudah jangan nak berangan... itu untuk mengusap kucing la...






















{ 19 comments... read them below or add one }

Simply ZULAIKA said...

bahahahaha
wat tekezut eden jerkk
denga cam lucah mlampau
ngehhh
ta ble bla
hakhakhak

fyzue said...

pergh...detail tul penerangan nak surh kucing stim...haha

Hanis said...

bagus ye tips ni. Sgt berguna. hehehe

Sabri said...

hahahah.. pelik gak r memule kenapa ada post cmni.. :P bagus tips ni.. hehe.. tapi takde kucing la.. hahah..

LifeSaver said...

tips utk kucing ke nie???btul ke nie?hik3

Jaws said...

hahaha..
aku rasa kalo nak praktik kat manusia pon boleh..
tapi kene kawin dulu arr
nice trick..
mesti org interested nak tekan read more tuh..
hehe..

a s m said...

lenguh dibuatnya hehe

eira said...

wahahaha
kucing pn nk kena bt cmni..
cm len mcm je..
hahaha

;p

Chekgu BaniHassim said...

beshnye kalau aku jadik kucing tu...

Ir. hydir said...

teringat lak tentang Ustazah Nor Bahiyah dengan teknik dia:

[cakar harimau]

heh ... untuk yang dah berkahwin sahaja tau ... yang belum tu jangan ngada2 nak buat pulak ...

:)

mohazu said...

huhuu.... lawak sungguh..
menguji tahap "kekuningan" otak entri ni...
neway.. nice entry..

Monkey D Luffy said...

tertipu aku

GeNeRaSi MaLaYSia said...

teman tertipu jua... :$

TurTl3!! said...

aku dah agak itu adalah kucing!!

~Tieha~ said...

klu nk wt kt org leh x????huhuhu...
gatai.... erm... dh agak dh kucing td....

BudAk hijAu said...

cis!!seb bek aku dh agk dr awal kucin...lalalalala..

little lady~ said...

lucah melampau...
huhu..
tkejut eden...
kalo utk manusia maunye disaman...
=p

Rois said...

owh thanks nih atas tips dan triknya tapi sayang saya gak punya kucing piaraan.........

salam kenal yah mas..........

penjenayah.merah.jambu. said...

hahahahhahahhahahha!
tipah tertipu!!

Post a Comment