Mana Yang Romantik

by Zoul on 12 March 2009

Aduyai.. apa tajuk ni..? hi hi rupanya bagi mereka yang sedang 'bercouple' ni ada berbagai gaya berjalannya. Jadi cuba kita lihat foto di bawah ni dan cuba ingat semula.. yang mana gaya anda bila berjalan bersama 'sidia'....

Pegang tangan tapi serius


























Pegang tangan sambil garu 'anu'



















Pegang tangan dan santai






















Peluk pinggang



















Letak tangan dibahu (hei apa tangan perempuan tu buat eh..?)






















Jalan jauh-jauh {takut orang kampung nampak}
























Bermanja sambil menggesel kepala
























Main dukung-dukung lagi..
























Rapat dan berpeluk pinggang





















Tarik leher {huih brutal nih..}
















Mungkin ada banyak cara lain lah.. Ha, you all suka 'buat' yang mana...?

{ 15 comments... read them below or add one }

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

cm hanjeng plak yew...mcm2 ragam manusia..keke

EiNS said...

Bermanja2 tu adalah...tp takde la gesel2 kepala :P

dukung n tarik leher tu agak melampau dan tidak wajar dipraktikkan la..

paan said...

Bagi aku , berpeluk pinggan yang romantik...hehehe

eira said...

ehehehe..
rahsie2

Monkey D Luffy said...

rantai (anjing) kat leher tu best... aku suka

Chekgu BaniHassim said...

aku suke yg pompuan angkat laki...
sangat2 romantik..
haha

cuit said...

Blog Anuar Kamaruddin™

Ha ha ha .. cam hanjing yer.. ni hanjing yahudi nih...

cuit said...

EiNS

Gesel kepala tak main lah yer.. cam kucing ajer kan..kan ..kan

cuit said...

paan

Kat mana tu.. shopping kompleks ker pantai..?

cuit said...

eira

Biarlah rahsia...... kaaaannnnnn

cuit said...

Monkey D Luffy

Huih sapa lah awek si kapten nih.. parah

cuit said...

Chekgu BaniHassim

Tu nak kena cari kat WWE la...

Ir. hydir said...

romantiknya bila ma n pa pegang tangan anak kat tengah...

haha... romantik + loving couple + loving family

zuhaimi zul said...

emmm... mcm2...

xillix axillixa said...

my mind thinking the "Pegang tangan sambil garu 'anu'"

aiyark!!! ada juga ini macam ha?...

kelaka betol lah....

me... which part...???... let it be a memory...

Post a Comment