Siapa Mereka Ini

by Zoul on 01 March 2009

Kalau korang nak tau.. Top 5 Commentors blog ni... Setakat hari ni merekalah yang paling banyak meninggalkan komen.. jadi bagi menghargai sumbangan mereka.. {aku nak bagi duit.. tapi duit tak banyak macam jaws} aku letakkan wajah-wajah mereka di sini beserta link mereka.

Kalau korang nakkan komen yang banyak, kunjungilah mereka ini..




1} Eira
Blog: Ceritaku.Kisahku
URL: http://epalgreen.blogspot.com
Followers: 95
Blog: Peribadi
Topik Blog: Umpama dairi Eira, menulis suka duka dan aktiviti harian beliau. Diselitkan juga humor dan peminat MU nombor satu.


2} Ir Hydir
Blog: KB Soccernet
URL: http://www.kbsoccernet.com
Followers: 28
Topik Blog: Blog Tentang Bola Sepak - Makan bola, minum bola, tidur bola... segalanya tetang bola sepak korang boleh jumpa di sini.. samada korang peminat bola sepak tempatan atau luar negeri. Tetapi artikelnya banyak tertumpu pada bolasepak antarabangsa.. maklumlah bolasepak tempatan ni aktiviti setahunnya boleh dikira dengan jari... ha tuan yang sorang ni pun banyak meninggalkan jejak bertapak kat blog lain...


3} Monkey D Luffy
Blog: Monkey D Luffy
URL: http://monkeydluffy.blogspot.com
Followers: 260
Topik Blog: Blog Peribadi - Beliau menulis apa saja, dari aktiviti harian, humor, semasa dan banyak lagi.. lagi satu trafik pengunjung blog ni memang klas.. memang tabik dengan si luffy ni sebab.. korang pergilah mana-mana blog, harus jumpa punyalah dengan jejak siluffy kat komen...


4} Jaws
Blog: JerungPerkasa.com
URL: http://jerungperkasa.com
Followers: NA {bukan platform blogger}
Topik Blog: Blog Peribadi/Perniagaan - Kalau korang suka cabaran, sila kunjungi blog jerung. Beliau ada menganjurkan kontest yang menyediakan hadiah lumayan. Lagi satu, korang berminat dengan online bisnes... blog ini harus korang kunjungi


5} Cikgu Banihassim
Blog: Bukan melukut Ditepi Gantang
URL: http://banihassim.blogspot.com
Followers: 71
Blog Topik: Blog peribadi - Penulisan beliau lebih kepada catatan harian terutamanya aktiviti dan suka duka sebagai seorang guru. Kalau korang masuk blog ni.. gerenti jadi 'superb' punyalah..

{ 14 comments... read them below or add one }

Jaws said...

apa nak cakap erk?
hehe..trimas byk2 laa bro..
sebb memberi penghargaan ini..
sesungguhnya idung ini memang tidak mampu menahan kembang yang tak sudah ini..
semoga bro panjang umur dan murah rezeki..

Chekgu BaniHassim said...

kenapa aku??
why mee...
why...

thanks nazz for the honor...aku bagi komen sekadar menyokong, bukan nak mengampu...
kan kite sesama blogger....
haruslah saling dukung mendukung...

hydir said...

salam..
wah..ada penghargaan le pulak..
terima kasih bebanyak

marilah berblog dan juga main bola
hahahaha ... :)

Naz said...

Cool beb..

eira said...

alamak ai..
die pegi display dekat sini pulak dah..

eira said...

tq nazz

Monkey D Luffy said...

nombor 3 tu ada ONG!

FARIE said...

haha!! kapten luffy pn ader..
tabik spring la.. n_n

KhairiL's said...

huhu
kpten luffy ada gk

julietANNA said...

haih.
kne tgkatkn lg usaha nmpknye.
hahahaha ;DD

Ir. hydir said...

kalau Luffy kata no 3 ada ONG
maka no 2 tu adalah senang! .. hahaha..
banyak senang hati... :)

GeNeRaSi MaLaYSia said...

hoho..
tahniah diucapkn kepada mereka2 yang telah berjaya naik sebagai johan komen di blog ini..
nk tau gk bp ek dorg nye komen kt blog ni..
leh x..

cuit said...

Buat korang semua.. Sebenarnya aku amat berbesar hati dan amat berterima ksih kerana kalian sudi membaca dan meninggalkan komen pada entry2 aku.. Jadi aku apa yang aku buat ni sebenarnya tak seberapa berbanding 'seronoknya' aku bila korang sudi datang.. terima kasih sekali lagi

Naz said...

sama2... tu gambo hang ka??

Post a Comment