Irfan Khairi - Bisnes Berapi

by Zoul on 18 April 2009

Irfan Khairi... tentu korang kenal dengan Irfan Khairi kan.. Dia ni memang selalu buat panas kat Malaysia ni.. bukan buat panas dengan skandal la tetapi buat panas dengan program-program usahawan dan jutawan dia tu.

Ada sesiapa yang nak jadi usahawan dan jutawan macam Irfan? Korang boleh sertai SEMINAR BISNES BERAPI seperti yang Irfan umumkan pada 13 April yang lalu.



Seminar ini adalah gandingan dua orang jutawan panas (jadi jutawan sebelum 30 tahun) iaitu Irfan Khairi dan Abang Abu..
Irfan Khairi dan Abang Abu akan kongsikan strategi, teknik dan rahsia, walaupun keadaan ekonomi lembab, bisnes anda akan tetap BERAPI!"


Irfan Khairi
Jutawan Internet
Personaliti TV & Radio (Malaysia)

Memperolehi sejuta pertama melalui perniagaan Internetnya hanyalah permulaan, sejak itu, beliau memulakan berbagai-bagai perniagaan yang lain dengan kaedah dan strategi tertentu. Keputusannya? Walaupun menjalankan perniagaan bukan Internet, beliau berjaya memperolehi pulangan >RM1,000,000 lagi!
Irfan Khairi (dikenali juga sebagai IK) percaya bahawa mindset & strategi perniagaan adalah amat penting tak kira perniagaan apa yang dijalankan. Pernah diberi buku The Art of War oleh Sun Tzu (buku perniagaan klasik dari negara Cina) oleh ayahnya, IK akan kongsikan rahsia kejayaan perniagaan untuk pasaran Malaysia dan bagaimana anda juga boleh mengaplikasikannya untuk perniagaan anda!



Klik di sini untuk Seminar Bisnes Berapi


Abang Abu
Usahawan Jutawan
Personaliti TV & Radio (Singapura)

Abang Abu pengasas serta CEO NowAsia, adalah ketua Kelab Usahawan Muda , Timbalan Presiden Rangkaian Usahawan Muda , Dewan Perniagaan dan Perusahaan Melayu Singapura. Beliau juga adalah toastmaster yang bertauliah.
Sering diundang untuk berucap di persidangan - persidangan bisnes dan juga sering muncul dalam media media tempatan Singapura. TV Suria dan Vasantham, Radio Warna 94.2 dan Oli 96.8. Kini, juga penulis kolum Belia & Bisnes Berita Harian Singapura. Dikenali dengan nama Selebriti Bisnes Doktor oleh majalah Selebriti.
Berpengalaman memulakan lebih 6 perniagaan seperti runcit, F&B, penukaran Wang Asing, barangan sukan dan pelbagai lagi. Sebagai pelabur mempunyai beberapa hartanah serta telah mula melabur secara aktif dalah pelaburan saham sejak usia 19 tahun lagi.
Memenagi anugerah SOE ( Spirit of Enterprise) pada 2005 yang diterima dari President Republik Singapura, SR Nathan, sebagai pengiktirafan dalam bidang keusahawanan .


Klik di sini untuk Seminar Bisnes Berapi


Dalami MINDA, SIKAP & SKILL yang diperlukan untuk menjadi jutawan


Pelajari teknik untuk menjadi yakin pada DIRI dan tidak gentar pada RISIKO


IDEA BISNES = DUIT. Ketahui kaedah menjana idea perniagaan dari angin dan formula X-RAY IDEA


Ketahui model-model Bisnes yang PANAS Berapi


Cara bagaimana menjadikan apa sahaja bisnes anda sebagai MAGNET WANG


Pelajari rahsia bisnes bermula pada modal yang MINIMA
... dan BANYAK LAGI!


Ketahui Strategi perniagaan bisnes berapi dan lipat kali gandakan KEUNTUNGAN


Tidak perlu lagi mencari wang... Jadikan diri ANDA sebagai penarik wang!


Ketahui STRATEGI X cara membina jenama perniagaan anda. Kunci utama perniagaan HEBAT!


Perniagaan + Internet = Pelanggan TANPA HAD! Rahsia Internet


Strategi sayangi pelanggan dan pelanggan akan cintakan anda


Bagaimana bermula dari pengurus perniagaan dan menjadi ketua perniagaan!


Sudah bersedia? 7 Langkah Pelancaran Perniagaan yang pasti BERAPI


... dan BANYAK LAGI!

Sebagai tambahan...
NETWORK BERAPI - 84% kejayaan seseorang bergantung pada orang sekeliling kita, atau network kita. Di Seminar Bisnes Berapi anda akan dipertemukan dengan usahawan-usahawan dan bakal usahawan seperti anda! Akan terdapat sesi-sesi network supaya perjumpaan anda bersama usahawan-usahawan lain dapat dijalinkan untuk mengembangkan lagi perniagaan bersama... SESI NETWORK BERAPI PASTI MEMBERI PULANGAN LEBIH DARIPADA WANG!

Berminat nak jadi Usahawan dan Jutawan Panas? Nak tahu lebih lanjut Klik di sini untuk Seminar Bisnes Berapi

Adus sejak bila aku dah pandai jadi macam ni... layan jer lah...

{ 2 comments... read them below or add one }

Selamburb said...

btol2 berapi..
dah berasap..
je baca..

Cookie Monster said...

ehhh!
aku sukaa itu irfan khairi
sbb die hebat mulakan bsnes time umur muda jgung hnya dngn modal yg rendah
n akhirnya jadik jtawan tenet!
gila salute larrr
hihihi

ps:1 agih muke die adalah hensem.. :P

Post a Comment